Familieweekender

For familier med lungesyge børn

På Børnelungefondens familieweekender får I tid til at være sammen som familie og møder andre familier med lungesyge børn.

Børnelungefonden og Lungeforeningens netværk Lungebarn inviterer flere gange årligt familier med lungesyge børn til familieweekender. Næste familieweekend er på Vejen Idrætscenter, som I kan tilmelde jer her på siden.

Familieweekend-lungebarn

Familieweekend i på Vejen Idrætscenter d. 20.-22. september 2024?

Vejen Idrætscenter er et familievenligt aktivitetscenter, hvor vi har lavet et rigtigt godt program med mulighed for at I kan hygge jer sammen som familie samtidig med, at I lærer andre familier med lungesyge børn at kende. I får:

  • Eget familieværelse 
  • Mad fra fredag (aften) til søndag (frokost) 
  • Aktiviteter for børnene med instruktører 
  • Relationskabende aktiviteter for forældre 
  • Mulighed for netværk med andre familier med lungesyge børn 

Tilmeldingsfrist: 11. august (der er et begrænset antal pladser, så du hører fra os kort efter tilmeldingsfristen).
Hvor: Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen

Tilmelding til familieweekend

Du tilmelder din familie her. Der er et begrænset antal pladser, så du hører fra os kort efter tilmeldingsfristen.  

Erfaringer fra tidligere deltagere

“Det er første gang vi har snakket med nogen ansigt til ansigt, som har de samme udfordringer. Det gav en bekræftelse, jeg ikke vidste, at jeg fortsat manglede og stadig har brug for.” Mor til til lungesygt barn og deltager på familieweekend.

“Det betyder ALT at finde ud af at man ikke er palle alene i verdenen”. Mor til til lungesygt barn og deltager på familieweekend.

“Det betyder rigtig meget. Det gør at man lige glemmer sygehus, iltmasker, lungetest for en tid“. Mor til til lungesygt barn og deltager på familieweekend.

“Det var rigtig dejligt at kunne mødes med de andre familier og få snakket, og min dreng har virkelig nydt at se at han ikke er alene om at være lungesyg”. Deltager på familieweekend og mor til dreng på 12 år der er lungesyg.

Familieweekend i Børnelungefonden